Navigare


 Stiri


 Mergi la forum

Just4Cs Romania    

TOP 10: Cele mai bune telefoane mobile la început de 2018

KR3V | Publicat mar Iun 19, 2018 4:37 pm | 5 Vizualizari

Smartphone-urile premium din 2017 fac legea la început de an. Pe sfârșit de februarie în cadrul MWC Barcelona 2018 debutează primele vârfuri de gamă din anul curent, vedete vor fi Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus. 

Am inclus în listă și telefoane mobile ce nu ajung pe canal oficial în țara noastră ( Ex: Pixel 2 și Pixel 2 XL). Prețul nu a fost un element de luat în calcul pentru redactarea topului.

5. Xiaomi Mi Mix 2;

Îl consider a fi unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile la momentul actual. Iese în evidență și prin raportul preț / specificații, la 2400 lei aduce Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, baterie de 3400 mAh cu QuickCharge 3.0, corp ce combină sticla, ceramica și aluminiu. Xiaomi a crescut mult și pe partea software, o interfața MIUI devenită mult mai matură, mai bine pusă la punct.

4. LG V30 și V30 Plus;

LG și când are un super-smartpone în portofoliu parcă nu vrea să aibă succes comercial. V30 și V30 Plus au ajuns în țara noastră pe canal gri, este un risc când plătești peste 3500 lei pe un telefon mobil și ești mereu în dubiu cu serviciile postvânzare (software + garanție).

L-am văzut la lucru în cadrul IFA Berlin 2017, l-am adus pe locul al 9-lea pentru că LG mai are de lucru pe partea software. Interfața a rămas blocată pe la Lollipop și nu actualizează software-ul după cele mai noi direcții aduse de către Google. În rest, avem un super-smartphone ce iese în evidență prin camera foto și video, dar și prin ecranul P-OLED.

3. iPhone 8 și 8 Plus;

Dacă treceți peste designul ce amintește de iPhone 7 / iPhone 6s / iPhone 6, vă alegeți cu un smartphone ce iese în evidență printr-un hardware de top, cu un software optimizat la maxim, cu o cameră foto și video de top.

Repet, dacă puteți să treceți de designul ce pare blocat în timp.

2. OnePlus 5T;

Un alt best-buy își face loc în topul celor mai bune telefoane mobile și după ce l-am testat extensiv în ultimele zile aș spune că pe bună dreptate. OnePlus a făcut treabă bună după failul numit OnePlus 5. Aveau nevoie de 5T să rupă gura târgului.

Are un super- display, o cameră foto și video bună (mai bine față de așteptările mele, așteptări setate de comentariile regăsite în social media, dovada că mai trebuie să testați și personal, nu să credeți neapărat pe cuvânt pe oricine). Pachetul este completat de un software ce amintește direct de Android-ul nativ + câteva tips & tricks.

1. HTC U11 Plus;

Cu 6 GB RAM și 128 GB stocare îl găsiți pe la 3200 lei și aș spune că merită fiecare cent. Am avut ocazia să-i fac un hands-on înainte de lansarea oficială și mi-a plăcut ce am descoperit. Nu are cameră duală, dar fotografiile și materialele video sunt de foarte bună calitate, prin intermediul său trece și HTC pe aspectul 18:9 + raport display / corp cât mai bun.

Cine-l va cumpăra pe U11 Plus va avea parte de o supriză plăcută. Îl consider a fi telefonul cu cel mai mic impact la public, adică mai nimeni nu știe de existența lui și nu-l bagă în seamă. Păcat că HTC nu are puterea financiară în a-l scoate în față mai mult

Despre autor